🐈 Cat Foods Dr. Clouder's - recenzije i savjeti od veterinara

Dr. Claudderove feed recenzije

Moramo povremeno slagati s onim što hranimo sreću koja prelazi, tako da je ukusna, uravnotežena i pristupačna, po mogućnosti ne u punoj snazi.

Dr.Clauderova mačka hrana vjerojatno ispunjava sve navedene zahtjeve.

Povijest robne marke

Prema različitim izvorima, Dr. Claudierova godina ove godine obilježava 113 godina ili 58 godina. U svakom slučaju, dob je respektabilan! Marka je utemeljio stručnjak za veterinarsku prehranu Dr. Heinz Clouder.

Vlasnici mačaka i mačaka trebali bi biti inspirirani činjenicom da je Dr.Clauder 1993. godine prepoznata kao najbolja tvrtka u Europi, koja u isto vrijeme može pravilno hraniti mačke, mačke i mačke!

Dr.Clauderove vrste mačaka

Mokra hrana

Prema Dr.Clauderovom standardu, sadržaj vlage suhe hrane nije veći od 9,5%.

Kittenova hrana

Za male, za mačiće, tvrtka Dr. Clouder proizvodi i suhu i mokru hranu. Potonje se proizvode u tri oblika: s cijelim komadima mesa, u obliku pate, punjene. Bilo koji oblik ne sadrži konzervanse, boje, GMO i soje.

Prema uputama, takva se hrana može davati mačići od 6 tjedana starosti.

Feed za starije mačke

Za žene i gospodo napredne dobi, dr. Clouder je razvio suhu hranu s visokim, do 95%, sadržaja mesa, s povećanim punjenjem vlakana, masti i proteina.Istodobno u hrani za starije mačke namjerno nije mnogo fosfora, što je neka vrsta prevencije urolitijaze.

Recenzije ostalih izvora:

  • Royal Canin;
  • Hills;
  • Eukanuba.

Prednosti Dr.Clauderove hrane

Vjerojatno glavna prednost hrane ove marke je da su svi proizvedeni u Njemačkoj, što ih automatski obvezuje da budu, barem, visoke kvalitete.

Od ostalih prednosti može se zabilježiti:

  • nedostatak umjetnih boja i konzervansa;
  • oslobađanje paralelnih šarži hrane u suhim i vlažnim oblicima, čime se izbjegava miješanje hrane različitih marki;
  • visoka hranidbena vrijednost hrane. Životinje se brzo hrane malom količinom hrane koja im omogućuje da ekonomski distribuiraju hranu;
  • širok raspon okusa.

Nedostaci hrane Dr. Clouder

  • recenzije veterinarima o mačjoj hrani Dr. Clouder su jednoglasno da je bolje ne davati mačke do šest mjeseci;
  • prevelike hrane za hranu koja će zadovoljiti samo uzgajivače ili vlasnike nekoliko mačaka;
  • česte alergijske reakcije životinja na hranu.

Recenzirao vlasnike mačića i veterinare

Na internetu smo tražili recenzije mačke hrane Dr. Clouder.Moram reći da je većina od njih prilično kritična.

Tako korisnik Nick_Vika piše: "Imam tri mačke, od kojih dvoje nisu ni počele mirisati ovu hranu, ali jednu, nedavno zagrijanu uličnu mačkicu, lizala umak i ostavila meso svom mužu, očito za večeru.

Općenito, teško je dati procjenu ako su glavni kušatelji izrazili svoje mišljenje tako što su ulivili zdjelu u parket. "

Angelina: "Kupio sam hranu kada su financije pjevala romanse, ali moram reći da je mačka jede bez entuzijazma, razumijem – čitam kompoziciju, ima najmanje mesa, ali postoji mnogo ukusa.

U principu, on se nije kategorizirao ni od jednog ukusa, ali nije tražio dodatke. "

Dasha 94: "Nisam očekivao nikakva posebna čuda iz proračunske hrane, ali mačka nikad nije voljela mačju hranu. Vrijedno je napomenuti i upozoriti one koji nisu pokušali da su komadi mesa u staklenku stvarno veliki. Potrebno je rezati u nekoliko komada, ali to nije teško , Barsijev je zadovoljan! "

cijene

Konzervirano meso težine 415 g u Rusiji košta 70 rubalja, a veliki paket suhe hrane (15 kg) može se kupiti za 2157 rubalja.

I u Ukrajini, konzervirana hrana težine 200 grama košta 67 UAH.

Da biste hranili ili ne hranili svog ljubimca s gotovim feedovima, to je izbor vlasnika.Ali nemojte se oslanjati samo na vaš ukus, uzimajući drugu mačku – pažljivo gledajte, mačka se osjeća dobro nakon jela, ako nema alergijskih reakcija, ako vam se očigledno gleda u oči, moliti za prirodnom hranom ili, u ekstremnim slučajevima, desert !

Nemojte zaboraviti ažurirati zdjelu vodom. Kada se hranite gotove hrane ovo je posebno važno!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: