🐈 Igračke za mačke s vlastitim rukama Domaće igračke za mačiće

DIY igračke za mačke

Činjenica da su igre bitne u životu svake mačke koju sam već napisao. Prethodni članak također je imao kratak pregled mogućnosti za mačke igračke koje se mogu kupiti u trgovinama za kućne ljubimce. U ovom ćete članku naučiti kako napraviti igračke za mačke s vlastitim rukama.

Iz vlastitog iskustva mogu reći da nije potrebno trošiti puno novca kako bi se moj ljubimac sretan. Ponekad mačke same nađu igračke za sebe, a ponekad možete potrošiti dosta novca i napraviti domaću igračku. Za kućnog ljubimca je uvijek bio aktivan i razigran, pročitajte što hraniti mačku.

DIY igračke za mačke

1. Crtkani list papira, Trite i iznimno primitivno? Da, slažem se. No, osobno, moja mačka takva igračka donosi mnogo više zadovoljstva nego nekakav satni miš. Stoga, pokušajte srušiti list običnog bijelog papira i baciti ga na pod, što će se malo mačka moći oduprijeti.

Vidi također: Popis videozapisa za mačke.

2. Kartonske kutije zalijepljene su zajedno – ovo je velika zabava. Ako izrezete prozore u kutije kroz koje mačka će moći puzati, onda vašem ljubimcu pruža zabavu.

3. Kupe, drvene špule konca, orasi, ping-pong kuglice, vinski čepovi su izvrsna alternativa loptama i loptama. Glavna stvar je da su ekološki prihvatljivi i apsolutno sigurne igračke za kućne ljubimce.

4. Redovne novine Također vam može pružiti zadovoljstvo ne samo vašem piranju već i vama. Vjerujte mi, pazite kako se mačka skriva pod novinskim širenjem, slavi novine ili ga pomiče šakama, spektakl je vrlo pozitivan. Također, novine mogu biti vezane uz niz i to će biti vrsta alternativa štapiću za ribolov.

Možete vezati nit na karamelu, možete staviti nekoliko suhe hrane krekeri u jaje iz pod lijepim iznenađenje i to će biti izvrsno zvečka.

Možete beskrajno dugo izmisliti domaće igračke za vašeg ljubimca, to bi bila želja i inspiracija, koja doprinosi ljubavi naše manje braće. Nemojte biti lijeni, napraviti igračke za svoju mačku sa svojim vlastitim rukama i hvala ljubimac neće dugo dolaziti.

Koje vrste igračaka ste napravili za vašeg ljubimca?

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: