🐈 Devon Rex: fotografije, cijena, pasmina, karakter, video, uzgajivačnice

Devon Rex

Aliensko biće s velikim ušima i ogromno srce koje voli? Upoznajte ovaj Devon Rex (engleski Devon Rex). Od kakve je ljepote daleko od nas i kako upoznati izvanrednog gosta?

Podrijetlo pasmine

Homeland Devon Rex – Engleska. Izgled Devon Rexa vjerojatno je izravno pod utjecajem narodnih trolova, hobita i patuljaka. Prva mačka s izvornim izgledom zabilježena je 1960. godine u okrugu Devonshire u blizini napuštenog rudnika. U rukama istraživača, nije dao, preferirajući slobodu za dobrobit civilizacije.

Pročitajte članak o odabiru nadimka za dječaka ili djevojčicu mačića.

Ali mačić koji je hodao pokraj njega uspio je dobiti crni mačić kojeg je rodila, nazvana Kirlie (rožnata rožnata), koja je postala otac utemeljitelja cijele pasmine Devon Rex. U Europi, pasmina je odmah stekla priznanje, ali Amerika je morala osvojiti gotovo 20 godina prije nego što je neovisnost Devon Rexa prepoznata preko oceana.

Karakteristike pasa

Obiteljski privitak

zdravlje

Nasmijava se ljubav

Odnos prema strancima

Živi s drugima

oglas

Izgled i opis pasmine Devon Rex

Neiskusna osoba, koja je vidjela Devon Rex po prvi put, može dobro zbuniti pasmine sličnom poput pasmine Cornish Rex.Zapravo, sličnost je prilično površna i svaki "Rex" ima svoje osobine. Pa kako to utvrditi prije nego što je Devon? Mali opis pasmine je koristan za to:

 1. Glava Devon Rexa je mala, zakrivljena:
 • nos gore;
 • oči su velike, široko razmaknute, postavljene koso. Boja očiju odgovara boji – zlatno zeleno, zeleno, žuto. Iznimka – sijamska boja. Mačke sijamske boje razlikuju se od oči boje neba – nevjerojatno čiste i plave;
 • uši su zamjetno velike, razvučene. Mogu biti napukline i izgledaju poput leptira;
 • brkovi i obrve savijene, debele, srednje duljine;
 1. Tijelo, prema standardima pasmine, ima čvrstu vrstu dodavanja. Dimenzije – srednje. S elegantnim kostima, mačke i Devon Rex mačke imaju snažnu prsa i visoke noge, a stražnji udovi su dulji od prednjih.

UPOZORENJE! Devonci imaju nevjerojatne fine motoričke sposobnosti udova i promatranje njihovih "prstiju" dat će vlasniku mačke mnogo pozitivnih emocija! Rep za Devon Rex je dug i tanak, a na kraju je lagano zaobljen.

zdravlje

Postoji niz bolesti koje se mogu suočiti vlasnicima kovrčavih mačaka:

 • Devon Rex sklon je dizplasiji kuka;
 • Dislokacija patule također se nalazi u predstavnicima pasmine;
 • hipertrofična kardiomiopatija (nasljedna bolest srca) može se pratiti u nekim redovima;
 • u Devon Rexu dolazi do nasljedne miopatije (disfunkcija mišića).

Ali nemojte se bojati navedenih dijagnoza, nemojte žuriti da potražite svoje znakove u vašem ljubimcu. Upozoreno – naoružano. Općenito, kažu stručnjaci, devoni su iznimno jaki kod ljudi s zdravljem, čiji je prosječni životni vijek 15-17 godina.

Pročitajte o bolesti mačaka i njihovo liječenje.

Njega i održavanje

Dakle, bili ste okruženi lopovima, a među vama je bilo i jedna posebno upuštena u dušu? Pripremite se za značajke skrbi i obrazovanja. Ili, na činjenicu da nema mogućnosti i ne. Gotovo!

Pročitajte o osnovama pravilne njege mačića.

Prvo, naučite bebu redovitim vodenim postupcima. Zbog nedostatka vune u uobičajenom smislu Devoni brzo postaju prljavi i ljepljivi, što može dovesti do kožnih bolesti, tako da su vitalno kupanje. U kupaonicu upišite toplom vodom i stavite mačku i gumenu patku.Samo gledajte i uživajte! Učestalost kupanja ovisi o fiziološkim karakteristikama svakog pojedinog Devona. Netko je prikladan za jedan dan kupanja mjesečno, a netko treba obaviti kupanje na tjednoj osnovi. Neki mački psi ne smeta skakanje u kupaonicu sami, pogotovo ako je njihov dragi gospodar već tamo. U ovom slučaju, možete napraviti bez gumene patke!

hranjenje

Moguće je hraniti Devon Rex s prirodnom hranom, a moguće je i uz specijalizirane hrane – to ovisi o vama.

Ako odaberete prvu vrstu hrane, pazite da hrana nije slan, a ne masna (ne više od 20-25%). Ako vam se više sviđa feed samo premium! Glavni pokazatelj točnosti po vašem izboru – nedostatak životinjske alergije na hranu i odsutnost probavne smrti.

Pročitajte o Pravilna prehrana mačaka kod kuće detaljno.

VAŽNO! Devonci nemaju "saturation centar" i životinje imaju tendenciju prejedanja. Stoga, morat ćete paziti na lik vašeg Devonca i osigurati da on ne ukrade vašu, jer ima zalogaj iz svoje zdjele. Vlasnici recenzije pasmine su dosljedni.da su mačke i mačke Devon Rex izvrsni gurmani i veseli se kuhanim jabukama ili crnim kruhom.

Pojedinosti o ocjeni suhe i mokre hrane za mačke.

video

Opći video pregled pasmine i njegove osobine

Devon Rex je uzgajivao video od uzgajivača

Fotografije boja

Devon Rex je iznenađujuće fotogeničan. Njihov puni šarm pogled na fotografiju je zadivljujuće. Mačka iz slike brzo postaje zvijezda društvenih mreža, sretno pozira ispred kamere.

  • Crna boja
  • zlato

   Koliko je Devon Rex mačka?

   Prosječna cijena za Devon-Rex mačića je 15-30.000 rubalja (5-10.000 grivna). Trošak utječe na klasu mačića (show, brid, pet), kvalitetu i krvne linije proizvođača. Za odrasle ljubimce je jeftiniji, ali to je slučaj kod stjecanja odrasle životinje, može se pokazati korisnim ne samo materijalno. Preostali ludi mačići u bilo kojoj dobi, odrasli Devoni već su dobro odgajani i društveno prilagođeni.

   Prije pedeset godina nakon osvajanja Europe, Devon Rex u Rusiji i Ukrajini tek sada dobiva popularnost.

   Stručni uzgajivači jamče besprijekornost krvi i kao rezultat toga ugodnu budućnost s odabranim ljubimcem.

   Odaberite vrtić Devon Rex:

   • U Moskvi, //devonrex.su/;
   • U Kijevu //devon-rex-farfalla.com/;
   • U Minsku //devon-minsk.by/ru/.

   Općenito, preporučujemo uzgajanje svima koji vole vanzemaljski izgled Devona Rexa i njegovog plemenitog karaktera.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: