🐈 Crvene mačke [fotografija + popis pasmina]: praznovjerje, briga i značajke

Crvene mačke

Domaći iscjelitelji s veselim, razigranim likom su sve o crvenim mačkama. U ovom ćete članku naučiti o dugovječnim mačkama, što crvene mačke sanjaju, tko među njima voli objesiti na luster, kakve bolesti liječnik može imati ljubimac s jakom bojom i koja je pasmina crvenih mačaka najskuplja.

Za đumbir mačke stav je poseban. Vjeruje se da je priroda i karakter ovih životinja sličan karakteru vlasnika crvene kose. Od njih možete očekivati ​​sve: od prijevare do lojalnog milovanja. Ali nitko ih neće nazvati glupim, naprotiv, svatko će govoriti o svom izvanrednom umu.

Mačka koja sama po sebi definitivno živi o crvenokotama. Danima se možda neće pojaviti kod kuće, a kad se vrate, ispričat će se milujući. Želite li znati više o ovim prekrasnim životinjama? Potom se pomaknite dalje.

Znakovi i praznovjerje

 • Kažu da šafransko mlijeko napušta kuću i oduzima tajne svojih gospodara.
 • Ako je crvena mačka slučajno pogledala da vas posjeti, a zatim pričekajte financijsku potvrdu. Osim toga, oni će vam donijeti radost, udobnost i sklad.
 • Ako odbijete mačku s narančastom bojom, onda više neće podijeliti s vama energiju. Više od toga, ona može preuzeti energiju od tebe.
 • I kažu da brownies žive točno u kućnim ljubimcima s crvenom bojom.
 • Mnogi vlasnici ovih krznenih mogu vam reći puno primjera činjenice da imaju iscjeliteljske moći. Uz crvenu ribu, bolesna osoba se brzo oporavlja, čak i kada je operacija odgođena.
 • Crvene mačke mogu uistinu raditi čuda. Ona će vas spasiti od migrene, stresa i lošeg raspoloženja. Stoga, prednosti koje ti prekrasni puderi mogu donijeti su neprocjenjivi.
 • Ali, ako ste sanjali o crvenokosastoj zvijeri sa zelenim očima, onda to znači da okrećete aferu s nekonvencionalnim partnerima.

Ginger pasmine mačke

Mačke đumbira u boji mogu imati različite nijanse. Od svijetle pšenice do vatrene crvene boje. Koje su pasmine crvenih mačaka?

 • perzijski;
 • Egzotična kratkodlaka;
 • Britanska kratkodlaka;
 • Sibirski;
 • Maine Coon;

Perzijska mačka

Njihova boja je ujednačena, ali se nalaze iu tim kitovima. Pluta s velikim okruglim očima, kratkim nagnutim nosu i malim ušima.

Iako ne možete zvati ove pasmine, ipak, oni su vrlo aktivni. Oni vole provoditi vrijeme između mobilnih igara u kuhinji ili u kupaonici, promatrajući s interesom kako voda kapa iz slavine.

Mirni karakter ove crvene pasmine i prijateljski stav čini pepeljast izvrstan partner i za ljude u dobi i za djecu.

Cijena takvih mačaka varira od 160 do 330 dolara.

Britanska mačka

Lagana ljepotica kuće s velikom glavom i kratkim vratom. Ima bogatu krznu, jak karakter i izlaganje željeza. Ono što je zanimljivo, unatoč jadnom izgledu, krzno mačaka ne uzrokuje alergije.

Sibirske mačke imaju snažno, mišićavo tijelo od šest do dvanaest kilograma. Zahvaljujući svojim fizičkim karakteristikama, Sibirski junaci su jaki i okretni.

Teškoća ovih životinja ne sprječava njihovo lovanje. Crveni ljubimac je savršen za vas ako imate glodavaca u vašem domu. Čak mogu uhvatiti kuniće.

Nemojte se iznenaditi ako pronađete svog sibirca na ormaru ili na lusteru, vole osvojiti vrhove.

Ukratko, mačka ove pasmine je vrlo pametna, poslušna, obučena, brzo navikla na pladanj.

Sibirski mačić može se kupiti za 33 dolara, odrasli pojedinci koštaju oko 160 dolara.

Maine coon

Maine Coon – je divovska mačka, poput risa s težinom od pet do deset funti.Wild izgleda savršeno u kombinaciji s mirnim raspoloženjem. Duga vuna ga spasava od hladnoće i vrućine. Čvrsta crvena boja u Maine Coonu je rijetka, obično se boja razrijeđuje mrljama i prugama.

Vlasnici tih zgodnih muškaraca tvrde da, u usporedbi s drugim vrstama, crveni Maine-coon razlikuje se inteligencijom i genijalnosti.

Oni su ponosni i neovisni, moraju imati osobni prostor. Te životinje neće moliti za hranom iz stola.

Jednostavno prenose promjenu prostora, sve dok je vlasnik blizu. Mogu spavati bilo gdje.

Uz sve to, ljubimci vole čistu, unatoč dugoj kosi, nećete naći u vašem apartmanu mačka kosa. Osim tijekom razdoblja muljaža, u ovom trenutku moraju se dnevno češljati. Ostatak vremena jednom tjedno. Ponosni Maine Coon nikad neće jesti iz prljave posude.

Počevši ga kući, zasigurno ćete pokazati svojim prijateljima neprijateljsku prirodu svoje mačke i njegovu prekrasnu crvenu kaput. Stoga, kako bi boja Maine Coon donijela sjaj, često ga morate hraniti s kuhanim povrćem i oprati šamponom.

Usput, on je prilično miran prema postupcima vodoopskrbe, ali će morati trenirati sušilo za kosu od ranog doba.

Usput, mačka s ovom pasminom bila je navedena u Guinnessovoj knjizi rekorda. Kućni ljubimac je živio na 25 godina, prosječni životni vijek je 13-16 godina. Ovo je najskuplja pasmina svih predstavnika crvenokosa.

Odrasla Maine Coon može koštati do 1000 dolara.

Pročitajte i o drugim skupim mačkama.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: