🐈 Clippers za mačke: TOP 6 proizvoda [ocjena, cijene, recenzije]

Clippers za mačke

Slažem se da je prekrasno dobro njegovan krzneni kaput u mačiću zajednički rezultat genetske baštine i brige vlasnika. Vuna treba biti oprana, češljana i ukrašena na vrijeme. Obrada u salonu nije pristupačna svima, a osim toga, vlasnici odbacuju usluge mačjih frizera kako bi zaštitili svoje kućne ljubimce od nepotrebnog stresa. Stroj za njegu mačaka pravi je spas za vlasnike proračuna svjesni i brige.

Kako odabrati stroj za njegu mačaka – savjeti

Prije svega, razjasnimo da su strojevi za njegu mačaka mehanički (ručni) i električni. Pravi izbor modela utječe na kvalitetu frizure i životni vijek uređaja. Dakle, ono što vam je potrebno obratiti pozornost pri odabiru clipper:

 1. Noževi. Izaberite strojeve s keramičkim noževima – manje se zagrijavaju pri radu.
 2. Volumen rada. Mačke su sramežljiva stvorenja – nemojte kupovati automobile koji čine puno buke tijekom rada. Pet će biti uplašen, a nježno ga ne možete izrezati.
 3. Praktičnost rada. Preferiraju modele s jednostavnim kontrolama. Dobar stroj bi trebao biti lagan za uključivanje. Trebao bi imati funkciju kontrole brzine i mogućnost mijenjanja mlaznica tijekom rada.
 4. Za modele baterija, važno je imati sustav indikatora punjenja.
 5. Kod električnih modela obratite pažnju na kvalitetu žičane namotke.
 6. Alat za napajanje mora biti najmanje 15 W. Trimer mora nositi s grubom vunom, ali ne i pregrijati.
 7. Preferirajte strojeve s širokim nožem (3,5 cm). To će ubrzati proces njege u velikim mačkama.
 8. Uključeno s uređajem treba ići raznim mlaznicama, uključujući i male za rezanje šapa, ušiju i rep.
 9. Ako ste vlasnik velike i pahuljaste mačke, onda modeli baterije neće raditi za vas, njihova naplata možda neće biti dovoljna za cijeli proces njege vašeg ljubimca. Odaberite samo trikove koji su napajan na napajanje.
 10. Broj brzina – parametar koji je potreban za stvaranje složenih frizura.

Glavno pravilo za odabir čička za mačke: prije nego što kupite trimer, testirajte 5-10 minuta. Uključite uređaj ako je električni model, podignite ga u svoje ruke i procijenite je li prikladno držati ga u ruci, da li ručica ne prelazi previše ili ako uređaj ne pregrije. Modeli koji se brzo zagrijavaju mogu ozlijediti životinju, a također brže i brže.

Posebno za naše čitatelje analizirali smo ponude tržišta za kućne ljubimce i odabrane modele s pozitivnim povratnim informacijama od vlasnika mačaka i specijalista u salonima za njegu.Nadamo se da će naša mini-ocjena pomoći odabrati pravi trimer za mačke.

Ziver-206 – najbolji stroj za njegu mačaka

Stručni stroj za njegu mačaka njemačkog proizvođača. Model s dvije brzine opremljen je nožem od nehrđajućeg čelika.

Motor – rotacijski, snažan (45 W). Brzina motora je 3000 okr / min. Slučaj je ergonomičan.

Trimer radi tiho i bez vibracija, pa mačke se ne boje pisaćeg stroja, lako je odrezati životinje, čak i kod kuće. Stroj se širi frizurama bilo koje složenosti zahvaljujući oštrom širokom nožu (49 mm). Prisutnost učinkovitog sustava hlađenja omogućuje vam da radite dulje vrijeme bez prekida.

 • Plus: pogodno za perzijske mačke, kopče s tepihom.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 13599 rub. Detalji o proizvodu

GTS 888 ED

Ručne škare mačaka izrađene u obliku ružičastog češlja, nalik na siluetu mačke. Dizajniran za češljanje i njegu. Češalj ima mekane i fleksibilne zube, zbog čega koža životinje nije ozlijeđena.

Trimer ima pomičnu podlogu koja olakšava mijenjanje putanja i nagiba, ovisno o tretiranom dijelu tijela i duljini kaputa.Proizvod je izrađen u Japanu.

 • Plus: češljanje kvalitete vune i uklanjanje tepiha.
 • Minus: ručni način rada.

Cijena: 995 rub. Detalji o proizvodu

Andis 53165 MBG-2 ProPet

Američki trimer za profesionalnu frizuru mačaka i malih pasa s kombiniranom hranom može raditi i iz mreže i iz baterije. Model se puni iz baze za punjenje.

Motor je opremljen mikroprocesorom koji vam omogućuje održavanje konstantne sile smicanja bez obzira na razinu punjenja uređaja ili krutost i debljinu vune. Brzina motora je 4200 o / min. Zamjenjivi nož od čeličnog lima širine – 46 mm.

Blok s nožem ima podesivu sklopku za 5 položaja, koja određuje duljinu kriške. Proizvod je opremljen s 4 metalne mlaznice: 3, 6, 10, 13 mm.

 • Plus: postoji praktičan slučaj za transport.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 13 500 rub. Detalji o proizvodu

Video o igranju mačaka

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: