🐈 Cannavtel za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Cannavtel za mačke

Počevši od mačke, nikad ne zaboravite na postojanje ogromne mase crva koji žele ući u tijelo svog ljubimca. Oni to čine agresivno i vrlo nezapaženo.

Nakon što je prodrla, neko vrijeme "mirno" živi, ​​naseljavajuće organe i tkiva. To se događa sve dok tijelo ne osjeti kolonizatore. Ali u jednom strašnom trenutku mačka i "freeloaders" mijenjaju mjesta i helminti počinju vladati loptom. Da biste to izbjegli, svakako redovito postavite prepreke između vaših draga i parazita. Takva prepreka može biti Cannubantel za mačke.

Upute za uporabu

Vidi također: Top 10 anthelmintics za mačiće.

Recenzije Cannavtel za mačke

Makar: "Nedavno sam počeo primijetiti da se mnogi žale da je Canikvantel prestao raditi. Još uvijek smatram da je ovaj alat jedan od najjačih, ali ne mogu opovrgnuti niti potvrditi utvrđeno mišljenje. Tradicionalno se profilaksije mojoj odrasloj mački četvrtom tromjesečju i nisam promatrao crve i ne promatraj ih. Nadam se da će to i dalje biti u budućnosti! "

Viktorija: "Primijetila je parazite u izmetu tinejdžerskog mačića, počela je dati Cannikantelu.Dala je prema uputama, ali ipak, s vremenom je obratila pozornost na činjenicu da crvi nisu umrli. Ne znam o čemu je to povezano, možda je Canquantel stvarno ne pomogao, ali kupio sam još jedan lijek. "

Tatjana: "Doveli su mačku i Vacanquantel je dobio prije cijepljenja, a uzimanje lijeka nije utjecalo ni na apetit ni na raspoloženje – mačka je vesela, razigrana i jede kao i prije, nastavit ću dati lijek – volio sam ovaj lijek."

Cijena za Cannavtel za mačke

Canquantel se prodaje po komadu u većini veterinarskih ljekarni. Trošak jedne tablete u Rusiji je 63 rubalja, au Ukrajini je 32 UAH 50 kopecks.

Cijena gela – 960 rubalja i 155 UAH, respektivno.

Analozi lijekova

  • Azipirin (azipirin);
  • Milbemaks;
  • Azinoks plus;
  • Drontal plus;
  • Pratel;
  • Triantelm.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: