🐈 Burmilla: fotografije, cijena, opis pasmine, karakter, video, vrtić

Burmilla

Gdje ste bili danas, maca?

Kraljica, Englezi.
Što ste vidjeli na sudu?
Vidio sam miša na tepihu!

Imamo čast zamisliti – gospođo Burmilla, engleska mačka, aristokratkinja!

Podrijetlo pasmine

To je bio početak nove pasmine, Burmilla = Burmese + Chinchilla.

A roman još nije završen, jer je pasmina mlada (ova se priča dogodila tek 1981.) i nastaviti!

Karakteristike pasa

Obiteljski privitak

zdravlje

Nasmijava se ljubav

Odnos prema strancima

Živi s drugima

oglas

Opis pasmine mačka Burmilla

Plod zabrane ljubavi, mačka pasmina Burmilla, same su poput utjelovljenja najljepšeg osjećaja na zemlji! U njima se mudrost i šarm iznenađujuće razmjerno kombiniraju. Štoviše, može se reći o izgledu i karakteru!

Općenito, Burmillovi kaputi stvaraju zavodljivi dojam da je siva ili bijela mačka nosila tamniju svilenu šal – nevjerojatnu ljepotu, samo slike iz Burmile da privuku!

karakter

Mama Burmese i Papa Chinchilla prenijele su svojim potomcima neiscrpnu energiju i istu nježnost. Burmilla mačići uvijek su raspoloženi za igre i male šanse.Nakon sazrijevanja, mačke postaju ozbiljnije, ali nisu dovoljno za spavanje danima. Ne, burmilla uvijek mora biti svjesna svega što se događa u kući, pa, bez obzira što radite, mačka je uvijek tu da komentira i komentira što se događa.

Usput, lik ove pasmine mačaka je vrlo znatiželjan, tako da je Burmilla češće od drugih u "priče".

hranjenje

Pravilno hranjeni Burmill je vrlo jednostavan. Glavno pravilo je ne overfeed. Budući da je za minijaturne mačke cijena gubitka lika velika moralna patnja.

Ali općenito, hrana je standardna, kao i za sve mačke. Nemojte ponuditi odrasle englesko mlijeko, možda ga voli, ali ne probavlja u doslovnom smislu te riječi. Češće se tretiraju robne marke Burmilla kilo-mliječnih proizvoda.

video

Kućni uzgajivači

fotografije

Ako razlikujete razliku od drugih pasmina Burmila, trebali biste se usredotočiti na oblik njuške. Jeste li primijetili da se burmilla uvijek nasmiješi? Zbog toga su sjajni na fotografiji!

Koliko košta burmilla mačka?

Prosječna cijena mačića je oko 30 tisuća rubalja (13 tisuća grivna), konačni lik ovisi o mnogim čimbenicima.U Rusiji i Ukrajini uzgajanje burmila je vrlo malo, bolje je i lakše dobiti mačića u inozemstvu.

Odaberite uzgajivačnicu Burmilla:

  • U Moskvi //www.burmilla.ru/;
  • U Kijevu i Minsku nisu upisani specijalizirani rasadnici pasmine Burmilla.

Burmilla – Fluffy Tiffany!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: