🐈 Bombay mačka: fotografija, cijena, pasmina opis, lik, video, uzgajivačnice

Bombayova mačka

Crni panter je kraljica mačke …

Od žutih očiju – svjetlucave svjetlosti
Ona je jednostavna mačka negdje uopće,
Ali najljepša krv

Danas ćemo naći crnu mačku u mračnoj sobi i upoznati vas s Bombay mačka pasmina.

Podrijetlo pasmine

Lew It Black razbio je javno mnijenje, a postupno mafijaške mumije počinju zauzimati sve čvršće mjesto na mačkama Olympus.

Međutim, ova se pasmina ne može nazvati brojnim – prije samo 15 godina, CFA je registrirala samo 97 mačjih mačaka!

Karakteristike pasa

Obiteljski privitak

zdravlje

Nasmijava se ljubav

Odnos prema strancima

Živi s drugima

oglas

Opis Bombay Cat Breed

Težina odrasle životinje je od 3 do 6 kg.

  1. Vuna i boja

Svi bombejci imaju kratku kosu, tijesnu na tijelu, sjajna s "lakiranom" sjajom.

Vuna za bojanje isključivo crna! Mačići na rođenju mogu imati mrlje na krznu. Bombaški mačić ne odgovara odmah svim standardima.

Općenito, tama je doslovno Bombayov princip! Mini puma bi trebao imati crne jastučiće na prstima i nos-tip – da, ova mačka je fashionista u maloj crnoj haljini Chanela!

karakter

Vlasnici recenzije mačke Bombay često su oduševljeni – nakon svega, bombboy se dobro slaže s psima i papagajima (ispričavam se, potonji ne znaju o tome).

Ulica nije osobito privlačna Bombayjevim mačkama, vole samo udobnost doma i ne žele divlju slobodu.

Kod kuće su aktivni i razigrani, nisu navikli na timove, ali su uravnoteženi i mirni. Općenito, izvrsni su suputnici i karakter izvrsni!

zdravlje

Stavite gumenu četkicu na stol za ispraznost lijepe bombey. Stručnjaci vjeruju da je s gumenom četkom lakše i bolje održavati ljepotu bombaške mačke Bombay.

Prvi molt u predstavnicima ove pasmine započinje u dobi od jedne. Tijekom tog razdoblja, ne morate biti lijeni i izrezati sve smeđe pahuljice. Nakon nekog vremena, mačka će prerasti s prekrasnom crvenom svjetlucavom vunom. Usput rečeno, kupanje se preporučuje često i sa specijalnim sredstvima za njegu takve opsesivne ljepote.

Mačke ove pasmine razlikuju se od jakog suzenja. Veterinarski prodavači prodaju proizvode za njegu oko očiju. Ako ti kapi nisu pri ruci, možete upotrijebiti recept bake i obrisati oči s laganim pivom.

Privatne šetnje će uništiti Bombayovu mačku, a nema potrebe za njima.Temperament Bombays ne zahtijeva izlaz, oni se osjećaju ugodno kod kuće.

I iako su skloni pretilosti, ali bolje je boriti se protiv fizičkog napora, ali s uravnoteženom prehranom.

hranjenje

VAŽNO! Mačići ove pasmine su izuzetno prožeti. Dobar apetit, vjerojatno im možete nazvati posjetnicu. Bombejci vole jesti, pa vlasnici moraju posebno osigurati da ne presuše.

Gotova suha hrana ili konzervirana hrana već su uravnotežena u hranjivim tvarima, ali ako želite običnu hranu, nemojte zaboraviti hraniti Bombay mačku žitaricama (heljde, zobene pahuljice, pšenice), povremeno liječiti jaja s žumanjkom (to je izvor važnog vitamina E za mačke) o.

Glavna stvar je da je "tako dalje" činilo 20% izbornika, a 80% su mesni proizvodi.

video

fotografije

Iskusni uzgajivači znaju da se mačke Bombay ne razviju uskoro i zbog toga ne nude mačke ispod 16 tjedana za prodaju. Ali čak iu ovoj dobi teško je shvatiti što će izrasti iz sitnog pepela. Njegov kaput je još uvijek smeđi, vjerojatno s mrljama, boja očiju je slaba, a samo na tratinčici može se pretpostaviti da li se to pretvara u zlato ili jantarno.Stoga je bolje da se Bombay u obitelji već malo odrastao.

Koliko je mačka Bombay?

Prosječna cijena za mačića ove pasmine je 60.000 rubalja (20.000 grivna).

Vrtići danas nude veliki broj Bombaša. Glavna stvar je da trošak odgovara kvaliteti (vanjskom i karakteru).

Izaberite Bombay mačka vrtić

  • u Moskvi //burmesecats.ru/
  • u Minsku //cats-bagilis.com/
  • Nema specijaliziranih rasadnika u Kijevu.

Bombay mačka – mistična ljepota!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: