🐈 Beaphar vitamini za mačke: 5 popularnih tipova, recenzija

Beaphar Vitamini za mačke

Vitamini Beaphar za mačke prikazani su u svim kućnim ljubimcima u Europi i svijetu. U Rusiji su utvrđeni proizvodi postali dostupni prije 20 godina. Pogledajmo je li europski brand zaista nudi visoko kvalitetne proizvode za zdravlje životinja? Trebam li odabrati proizvode Beafar, odabirom vitamina za njihove mačke?

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Popularni brandovi
 • Recenzije

Vitamini kompleksi i mineralni dodatci Beafar za mačke razlikuju se u širokom rasponu i prikazani su u sljedećim oblicima:

 • utvrđene paste;
 • prašci;
 • tablete;
 • tekući vitamini;
 • jastuci;
 • Kitty's (Kitty's) – gornja odjeća za mačiće i mačke.

Posebnost Beapharovih proizvoda je da se mnogi kompleksi proizvode u univerzalnoj orijentaciji. Mogu ih se dati i za mačke i za pse.

Vitamini za mačke Beafar – pro i kontra

Neosporne prednosti za utvrđene proizvode Beaphar uključuju:

 • širok raspon;
 • sukladnost s međunarodnim GMP standardom;
 • konkurentne cijene;
 • proizvodnje u Europi (Nizozemska).

Gotovo nikakvi nedostaci proizvoda. Manji nedostaci uključuju:

 • pojedinačne alergijske reakcije;
 • upala stolica s netolerancijom na neke od sastojaka koji čine komplekse vitamina (mlijeko, itd.).

Popularni tipovi, sastav, osobine

 1. Beaphar Top 10 – multivitamski kompleks s taurinom;
 2. Beaphar malt paste – mineralna pasta za uklanjanje vune iz crijeva;
 3. Beaphar Duo aktivna tjestenina – multivitaminska pasta koja poboljšava zdravlje;
 4. Beaphar Dru cal – mineralni prašak za mačke i pse s slabim mišićima;
 5. Beaphar Renaletten – tablete za starenje mačaka s bubrežnim problemima;
 6. Beaphar Laveta Super – kapi za zdravlje vune;
 7. Mix Beaphar Kitty je nutritivni dodatak s vitaminima za odrasle životinje;
 8. Beaphar Kitty je junior – za mačiće stariji od 6 tjedana.

Beaphar Top 10

Multivitaminski kompleks s taurinima i biotinom za sve uzraste. Formula sadrži dnevnu stopu svih esencijalnih vitamina, minerala, minerala i esencijalnih aminokiselina. Pridonijeti jačanju mačjeg imuniteta, poboljšati njegov fizički oblik.

Redoviti unos ima pozitivan učinak na kvalitetu vune, poboljšava vid i pomaže pravilnom razvoju kostura i mišića.

Sastojci: mliječni proizvodi, šećer, kvasac, mekušci i rakovi, mesni proizvodi, ulja i masti. Kompleks je obogaćen vitaminima: A, D3, E, B1, B2, B6, B12. Sadrži jod, mangan, pantotensku kiselinu, taurin i biotin.

Dnevna stopa: za mačiće – 1 tableta po 1 kg tjelesne težine, za 4-5 tjedana; za odrasle mačke – 3-6 tableta po 5 kg tijela, 2-4 tjedna; za trudnice i dojilje – 1 tableta po 5 kg tijela – 8-9 tjedana.

 • Plus: univerzalni kompleks.
 • Cons: rigidna struktura tableta, nužni su potrebni tečajevi.

Cijena: 180 kom. – 630 rubalja.

Beaphar malt paste

Malte tijesto, obogaćeno mineralima, olakšava uklanjanje vunenih grudica, čime se olakšava prirodno čišćenje probavnog trakta.

Redoviti unos ublažava životinje zbog povraćanja i zatvora. Primanje tjestenine je dobro za apetit.

Sastojci: ulja i masnoća, ekstrakt slada, glicerin i lecitin. Sadrži fosfor i kalij. Potrebno je dati hranu tijekom razdoblja muljaža. Dnevna stopa – 3 cm. Tijekom brzine mrtvljenja povećava se do 5 cm.

 • Plus: učinkovito uklanja vunu iz želuca.
 • Minus: nakon otvaranja morate pohraniti u hladnjak.

Cijena: cijev 35 gr. – 201 rubalja, 100 gr. – 516 rubalja.

Beaphar Duo aktivna tjestenina

Multivitaminska dvostruka mačka pasta uklanja toksine, poboljšava crijevnu floru i njeguje tijelo s esencijalnim vitaminima i mineralima.

Indikacije: razdoblje oporavka nakon antibiotika, nakon deworminga, razdoblje rehabilitacije nakon bolesti.

Žuti sloj je multivitamin (Bl, B2, B12, E).Smanjenje kondicioniranja, obogaćeno mineralima, aminokiselinama i masnim kiselinama (kalcij, fosfor, kalijev, natrij, omega-6, taurin, biotin, folat). Glavni sastav: ulja i masti, mliječni proizvodi, ekstrakt slada.

Dnevna stopa: 3 cm.

 • Plus: pomaže kod zatvora.
 • Minus: životinje jadaju nevoljko.

Cijena: tuba 100 gr. – 519 rubalja.

Beaphar dru

Prašak s mineralima za mačke i pse s slabim mišićima. Proizvod je namijenjen životinjama s bolestima zglobova, slabim mišićima i krhkim kostima.

Sastojci: šećer od grožđa, minerali, mliječni proizvodi, kvasci, kakao, morska trava, kalij, magnezij, natrij, cink, vitamin B1. Kalcij jača kosti, zglobove i zube. Laminaria poboljšava kožu i kaput. Monosaharidi u sastavu praha ubrzavaju metabolizam.

Dnevni iznos: 1 kašica (3 grama).

 • Plus: praktično pakiranje s mjernom žlicom.
 • Minus: sadrži šećer.

Cijena: jar 200 gr. – 624 rubalja.

Beaphar renaletten

Aditiv za hranu za starije životinje s bubrezima. Normalizira funkciju bubrega i ima prateći učinak na starenje tijela. Ima ugodan ukus. Prikladno za neuterirane i sterilizirane životinje.

Sastojci: začina sir, kukuruz, kalcijev laktat, prašak za jaja, kvasac, celuloza, saharoza, koštani obrok, laktoza, suncokretovo ulje, riba i piletina. Proizvod je obogaćen kalcijem, fosforom, L-karnitinom.

Doziranje: 3-6 tableta dnevno, uz pogoršanje bolesti, doza se može povećati na 4 tablete po 1 kg tijela.

 • Plus: nema ograničenja na trajanje prijema.
 • Minus: sadrži kukuruz – alergen.

Cijena: paket 75 tab. – 323 rubalja.

Beaphar Laveta Super

Dodatak multivitamina u obliku kapi za poboljšanje kvalitete vune.

Olakšava mačke od svrbeža kože, sprječava perut i gubitak zdravog sela. Može se koristiti kada prolijevanja ubrza svoj proces. Sastav vitamina E, B1, B2, B6, B12, H, nikotinamid, pantotenska kiselina, fosforna kiselina. Sadrži taurin i kalcij.

Doziranje ovisi o težini životinje.

 • Plus: prikladan raspršivač.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: bočica od 50 ml. – 427 rubalja.

Beaphar Kitty's Mix

Tretira se za odrasle mačke s kompleksom vitamina i minerala. U jednom pakiranju je prikupljeno nekoliko vrsta tableta u obliku srca s okusima: sir, jogurt, riba. Sastojci: mliječni proizvodi, sir, saharoza, ljuske rakova, kvasac, proizvodi od mesa, riblji proizvodi, minerali.

Sadrži: kalij, magnezij, fosfor, kalcij i natrij.Dodaci vitamina B1, B2, B6, B12, biotin i taurin.

Dnevna stopa – 1-4 srca po 1 kg tijela.

 • Plus: nema ograničenja na trajanje prijema.
 • Minus: u sastavu ima šećera.

Cijena: paket 180 kartica. – 398 rubalja.

Vidi također: Kako dati mačiću pilule.

Beaphar Kitty je mlađi

Vitaminizirani dodatak hrani za mačiće starije od 6 tjedana. Normalizira metabolizam, poboljšava zdravlje. Sadrži sve potrebne elemente u tragovima za razvoj rastućeg organizma.

Osnova sastava: mliječni proizvodi, šećer, piletina, žitarice, masti, mineralni elementi, kvasac, bakalarni prah. Dodaci: fosfor, kalcij, pantotenska kiselina, željezo, nikotinamid, vitamini B, antioksidansi.

Vitamini iz ograničene "Zlatne serije" dostupni su u obliku ružičastih srca.

Dnevna stopa: 2-6 kom.

 • Plus: možete dati kao nagradu.
 • Minus: u sastavu ima šećera.

Cijena: paket 75 tab. – 345 rubalja.

Beaphar Vitamin Recenzije za mačaka kupaca

Larissa: "Kupili su ga na savjet veterinarske tjestenine, kad je naš Maine-Coon iznenada postao bolestan: šapnuo je, pljuvao, a zatim povraćao, a veterinar nas je smirio i rekao da je to onaj koji pada vunu." Teško je uvjeriti pečat da jede lijek.Odbio je lizati prst, morao je djelovati zajedno – jedan drži, a drugi gura pasta prstom u usta. Proveli su tjedan, a sve je bilo u redu.

Alex: "Kupio sam svoje britanske Beafar vitamine za mačke Top 10. Rekli su da su oni najbolji i najkorisniji, a mačka ih odbija žvakati, odmarajući se, ispljunjavajući nekoliko puta, tablete su vrlo velike i tvrde, morale su se slomiti i dodati u hranu."

Tamara: "Kittes su takve korisne tretira za mačke, nisu medicinski, mogu se dati kao ohrabrenje za životinju, pečenja jedu ove ružičaste srce s velikim užitkom, privlače ih miris i oblik."

Recenzije Beafara za mačke – veterinari

Renat: "Za sve moje klijente, kažem da mačke o prirodnoj prehrani trebaju dati dodatne vitamine, Beafar je jedan od proizvođača koji proizvode proizvode europske kvalitete, a mnogi moji klijenti to uspješno koriste. bilo koji utvrđeni proizvodi. "

Svetlana: "Preporučujem upotrebu beafar lavete vlasnicima dugotrajnih mačaka, a ove kapljice oslobađaju životinje od svrbeža kože, prhuti i čine kaput zdraznom i sjajnijom, a nezamjenjiva su kada izbacuju životinje – kapi moltinga se smanjuju kapljicama."

zaključak

Opsežno iskustvo s proizvodima za kućne ljubimce, kontrolu kvalitete na stalnoj osnovi i proizvodnja u skladu s međunarodnim standardom GMP (Good Manufacturing Practice) – sve to omogućuje Beapharu da proizvodi konkurentne proizvode.

Zaustavljanje vašeg izbora na ove kvalitetne vitamine, ulažete u zdravlje svog ljubimca. Recenzije veterinara koji rade s mačkama i redovnim kupcima to potvrđuju.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: