🐈 Avtopoilki za mačke: TOP 7 proizvodi [ocjena, cijene, recenzije]

Avtopoilki za mačke

Možda ste primijetili da mačke vole tekuću vodu do ustajuće vode, jer u njemu ima više kisika – životinje ga osjećaju na razini instinkta. A neke pasmine, kao što su Abyssinian i bengalska mačka, piju tekuću vodu. Avtopoilka za mačke – korisni uređaj koji će vam pomoći da zadovolji ovaj prirodni instinkt.

U ovom ćemo članku pogledati najpopularnije modele automatskih pijanaca, utvrditi ćemo njihove prednosti i nedostatke, tako da možete pronaći opciju koja vam odgovara vašem ljubimcu.

Automatic Cat Drinker – Vrste i značajke dizajna

Pilići za mačke razlikuju se po načelu djelovanja:

 • električna fontana za piće, voda se cirkulira pomoću električne pumpe;
 • Auto-drinker – opskrba vodom temelji se na načelu komuniciranja plovila.

U električnim verzijama fontana postoje filtri koji pročiste vodu tijekom cirkulacije. Voda iz njih prolazi na različite načine:

 • vodopad i struja – voda teče preko površine proizvoda;
 • fontana – potoci pretvaraju;
 • proljeće – slobodno pada vodom.

Autodrinkeri bez električne pumpe imaju pojednostavljen dizajn – vertikalna brtvljena posuda je pričvršćena za zdjelu.Takvi modeli često imaju sklopivi dizajn, prikladan je za njihovo putovanje.

Kako odabrati auto drinker za cat – tips

Dakle, ono što trebate obratiti pozornost pri odabiru pića:

 1. Volumen pića. Ako u kući postoji jedan mačić koji ne voli piti vodu iz slavine, prikladan je pijanac bez električne pumpe. Električni modeli imaju veći volumen, često ne trebaju mijenjati vodu – to je najbolja opcija vlasnicima velike obiteljske mačke i onih koji dugo odlaze na poslovna putovanja.
 2. Veličina. Mali pijanci prikladni su za mačke koje teže manje od 15 kg. za veće mačke odaberite prosječnu veličinu pijanca. Najveći modeli mačaka ne uklapaju – oni su dizajnirani za pse.
 3. Način na koji voda teče. Ljubitelji piti iz slavine – piti s potocima; Bengals i Abyssinians love fontane; Mačke koje su navikle piti iz redovite zdjele cijeniti će mogućnost bez električne pumpe.
 4. Temperament životinje. Previše sramežljivi i neodlučni kućni ljubimci mogu se uplašiti buku električne crpke ili šumom fontane. Za mlade i znatiželjnike, koji vole probati sve za zub, odaberite modele s kutijom za žicu.
 5. Pasmine.Duge kose mačke prikladne su za zdjelu za piće s kupolom, koje pomažu životinjskom ovratniku da ostane suh i čist.
 6. Materijal iz kojeg je pio. Uzgajivači preferiraju keramičke modele – oni su teški i otporni. Od plastičnih modela, oni s gumiranim dnom su poželjni – ne klize na glatke površine.

Posebno za naše čitatelje proučavali smo tržište za kućne ljubimce i model pića koji su na njemu zastupljeni. Rezultat našeg istraživanja bio je taj mini-rating auto drinkers.

Petsafe drinkwell 360 – najbolja fontana za piće za mačku

Fountainlet tvrtke Hagen Inc. (sjedište u Sjedinjenim Američkim Državama) svijetle boje u obliku lončanice s cvjetnom mlaznicom. Posuda za piće ima 1,6 litara vode – to je dovoljno da se nadopuni jednom dnevno. Visina fontane omogućuje mačkama da piju vodu, a ne da se spuste. Dimenzije: 19 × 19 × 16 cm.

Crpka je tiha, ali ne i tiha. Proizvođač ne preporučuje instaliranje ovog modela u spavaću sobu. Crpka se može ukloniti, što je prikladno za čišćenje fontane. Kod neuspjeha, crpka se može zamijeniti. Voda se čisti zamjenjivim ugljenim filterom. Filtar čisti, omekšava i dezinficira vodu.

 • Plus: prikladno je za pranje, nema uskih grla unutar strukture gdje se može akumulirati plak.
 • Nedostatak: kratki kabel, teško je kontrolirati razinu vode u spremniku.

Cijena: 2266 rub. Detalji o proizvodu

Animal Feeder Feed-Ex "Proljeće"

Zdjela fontana iz američke tvrtke Pioneer Pet ima originalni dizajn. Tijelo je izrađeno od čvrste bijele keramike. Keramika je idealna za mačje jela, jer je hypoallergenic i jednostavan za čišćenje. Fontana ima 1,8 litara vode – taj iznos je dovoljan za jedan dan. Oblik proizvoda omogućava nekoliko mačaka da istodobno piju.

Mirna pumpa ne plaši životinje i ne uzrokuje nelagodu kod ljudi. Zamjenski filter ugljika ugrađen je u proizvod – volumen filtara je dovoljan za mjesec dana kontinuirane uporabe. Dimenzije proizvoda: 29 × 23 × 11 cm Dugi kabel – 1,8 m.

 • Plus: pranje posuđa.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 6145 rubalja. Detalji o proizvodu

Korito za hranjenje za mačke Trixie

Kupola u obliku kupole ima višestruku površinu – životinja može lizati vodu iz kupole jedinice ili piti iz zdjele. Spremnik za vodu ima veliki volumen (3 litre), koji vam dopušta da napunite fontanu jednom svaka dva dana.Voda se uzdiže pomoću pumpe, a zatim tiho teče duž površine kupole – fontana radi bez prskanja.

Posuda za piće je opremljena filterom koji pročišćava vodu od vune, mrvica, komad hrane. Filtar ima svojstva dezinficiranja. Crpka je tiha. Može raditi u načinu rada za uštedu energije.

 • Plus: može raditi u načinu rada za uštedu energije.
 • Minus: plastične površine mogu izazvati mačak "akne".

Cijena: 2048 rub. Detalji o proizvodu

Ferplast VEGA FONTANELLA Piće

Plastična fontana za mačke iz talijanskog proizvođača Ferplast ima neobičan dizajn koji se dobro uklapa u dekor kuhinje ili kupaonice. Volumen spremnika za vodu je 2 litre. Ovo je dovoljno za jedan dan.

Električna crpka je tiha, opremljena funkcijom za podešavanje protoka. Voda se čisti ugljičnim filterom, koji se mora mijenjati jednom mjesečno. Sklopivi kućište nema unutarnje kutove ili pukotine u kojima se mogu akumulirati nečistoća i plak. Lako je paziti na takav slučaj. Dimenzije proizvoda: 16,2 × 29,7 × 23,1 cm.

 • Plus: opremljen dugim kabelom za napajanje.
 • Minus: visoka cijena zamjenskih filtera.

Cijena: 3619 rub. Detalji o proizvodu

Vidi također: Koja je zdjela bolja za mačku.

Recenzije kupaca o auto-piti za mačke

Albina: "Dugo vremena nisu mogli izabrati piće za svoje bengale, uvijek je pila vodu iz slavine, ali nakon postavljanja mjerača na vodu postalo je skupo zadovoljstvo, tražili su model s padajućim strujanjem. Zadovoljstvo nam je kombinacija cijene i kvalitete. "

Xenia: "Fontana za piće za mačku je pravi spas za mene i moj kućni ljubimac, radim na drugom kraju grada, tako da Timosha mora biti cijeli dan sam, ima posudu za piće u obliku lončanice, ima dovoljno vode za mačku prije dolaska, kupio sam ga putem Aliexpress na zalihi. "

Jaroslav: "Odmah smo kupili dva mehanička zaliha, oni su jeftini, ako se razbije, uvijek možete kupiti više, jedan za hranu, jedan za vodu, a rijetko ga koristimo samo kad idemo cijelu kuću u ladanjsku kuću, već nekoliko dana količina pića nije dovoljna."

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: