🐈 Automatski WC za mačke CatGenie 120

Automatski WC za mačke CatGenie

Jeste li se ikad zapitali koliko vremena provodite s čišćenjem ladice za mačke? Moguće je da mi se nije dogodilo da to izračunam. Ali vi, sjetite se kako je sinoć bilo previše lijeno očistiti ladicu za mačke i svaki član obitelji pokušao je gurnuti ovaj postupak na drugu. Ne govorim o tome koliko je novaca potrošeno na kvalitetnu mačku.

Moderni dan je teško zamisliti bez mase različitih tehnika, što nam uvelike pomaže u različitim područjima života, olakšavajući ljudski rad. I danas, zahvaljujući genijalnosti čovječanstva, industrija kućnih ljubimaca nastoji poboljšati život ne samo kućnih ljubimaca, već i učiniti ugodnijim za vlasnike koji vole.

Zamislite modernu mačkastu ladicu koja ne treba čistiti i prati svaki dan, jer će to i sam! Da, zvuči kao nešto fantastično, ali vjerujem da je takav čudotvorni izum i njegovo ime je CatGenie, automatsko zahod za mačke.

CatGenie 120 je jedinstvena automatska ladica za mačje koje se sama pere i čisti bez punjenja. Sve što morate učiniti je kupiti automatski WC i spojiti ga na vodovodne i električne mreže, a on će se pobrinuti za ostatak sama.

Kako ovaj CatGenie radi?

Da bi se automatski WC CatGenie mogao pokrenuti, mora biti povezan s hladnom vodom, kanalizacijom iz WC-a ili stroja za pranje rublja, kao i električnom utičnicom.

Jedinstvenost ove mačke u njemu leži u posebnim prljavim granulama koje se ne moraju zamijeniti svaki put s novim. Izvana, ove pelete izgledaju kao obična mačka.

Nakon što vaša mačka otiđe do toaleta, tekući otpad, koji prolazi između granula, ispušta se u odvod, a kruti otpad skuplja se posebnom lopaticom u posudu, gdje se pretvara u tekućinu i ispire u odvod. Prikupljanje otpada počinje nakon što mačka izađe iz ormara. CatGenie 120 opremljen je posebnim senzorima za otkrivanje "odlaska na zahod". Također je moguće postaviti broj ciklusa pranja po danu pomoću kontrolnih gumba smještenih na automatskom WC-u.

Zatim je toalet za mačku ispunjena čistom vodom i posebnim šamponom za pranje posuđa i peleta.

Nakon pranja granula i posude, vrući zrak će sve sušiti i, voila, sve je ponovno spremno za uporabu od strane kućnog ljubimca.

Obratite pozornost na činjenicu da sve gore navedene radnje obavljaju automatski WC za mačke CatGenie 120! Pa, nije li to čudo ?!

U Ukrajini možete kupiti CatGenie ovdje.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: