🐈 Asher mačka: fotografije, cijena, opis pasmine, lik, video

Asher

Kažemo "Ashera", znači "Prijevara"? Zapravo, cijena pogreške po pismu za obožavateljicu pasmine je deseci tisuća dolara! Budući da je pasmina mačaka Ašer – najviše skandalozna u povijesti felinologije. S jedne strane, mačka Asher se stalno nalazi u svim vrstama ocjena, poput "najskuplje mačke svijeta", a s druge strane … mačka pasmine Usher se ne pojavljuje u prirodi!

A ako nema takve pasmine, onda što su jaki, bogati i slavni na svijetu koji žele platiti ogroman novac?

Osim toga, egzotična je ljepota proglašena i kao potpuno nealergijska pasmina koja voli hodati na uzici. Slažem se, već samo gore navedeno dovoljno je za vožnju, držeći u šakama 22.000 dolara, u blizini reda za neusporedivom Asheru.

Istina, čarobna letjelica ubrzo nakon glasnog izgleda na tržištu zvučala je izjavom nekog Chris Shirk da je tvorac Asher Simon Brody, pod krinkom nove pasmine, prodavao Savannah mačke koje je prije kupio. Brody je odbacio tisuće Usher i Serval razlika, ali nažalost, brojni sudovi potvrdili su tu optužbu, a danas Asherova mačka nije prepoznata u svijetu.I šteta – ove velike mačke su tako luksuzne i raskošne u nekoliko fotografija koje iskreno želim da takve ljepote zapravo ukrašavaju mačji svijet.

Pretpostavimo da bi bilo da Ashera stvarno dokazala svoje pravo na uzgoj i postati upoznata s tom mačkom.

 1. Asherova glava je mala, klinastog oblika.

Oči mogu biti dvije boje – zlatno i zeleno.

Uši na bazi su široke, zaobljene i sužene na vrhovima, oblikovane poput lukova.

 1. Tijelo je izduženo, usko, tanko. Udovi su produženi. Kontura tijela malo je nerazmjerna. Visina odrasle životinje je do 100 cm.

Odrasle mačke težine 12 kg, a mačke dobivaju težinu do 14 kg.

 1. Kaput je hipoalergenski, kratak, tijesan za tijelo.
 2. Boji.

Opis pasmine uključuje četiri vrste bojanja ašere:

 • Royal – najrjeđi među Asherom. Mačići s kraljevskom bojom, to jest, s malim mrljama zlatno-narančaste boje, samo su neki rođeni (4 mačića!) Godišnje;
 • Hypoallergenic. Imajući u vidu činjenicu da većina alergija nije uzrokovana mačkastim kaputom, već zbog svoje sline, Lifestyle Pets tvrdi da neke boje Asherya imaju minimalnu koncentraciju proteina, što dovodi do činjenice da se ova pasmina može držati pod nosom najviše očajne alergije;
 • Snježna ašera.Jeste li vidjeli belgijskog tigra? Snježna ašura je ista, samo mala!
 • I konačno, uobičajena ašerija, mjesta na vuni koja nalikuju leopardu.

karakter

Recenzije vlasnika, nažalost, nije moguće pronaći. Ili oni koji su imali dovoljno sreće da žive pod istim krovom s Ašerom bili su zeznuti s divljenjem ili … nitko nije imao sreće? Prodavači mačaka (a ponekad i oni žele biti pozvani na taj način), tvrde da su ti mački divovi nježni i nježni mačići. Asherova mačka ima uravnotežen karakter i nevjerojatnu društvenost. Ašera se dobro slaže s odraslima, s djecom, sa susjedima, s hrčkovima, a također s prodajnim predstavnicima (da, za takvu vrstu novca treba imati diplomu s počastima i pridružiti se svima!)

Dakle, imate još 1 743 713 (cijena u rublima za sreću) i vjerujete da je Asher već vaš? Uzmite si vremena! Za početak, skrenite. Morat ćemo pričekati 9-12 mjeseci, jer danas Usheri nisu rođeni više od 100 pojedinaca godišnje.

Je li dugo očekivani sat X-a došao i vaš je mačić rođen? Oprostite mi da platim 118.889 rubalja 56 kopecka više za paket usluga i isporuke.

Obvezni paket usluga uklanja mnoga pitanja o skrbi i održavanju, a uključuje:

 • identifikacijski mikročip,
 • veterinarski certifikat,
 • osiguranje
 • skrb za njegu
 • prijevoz s klimatizacijom i ostalim sitnicama,
 • plus 10 godina savjetovanja s najpoznatijim veterinarom svijeta, Ronaldom Trippom.

Sve što ostaje za vlasnika ašere je da se pronađe ime mačića i organizira šik fotografiju kako bi se hvalio za kućnog ljubimca i dokazao da on postoji!

Budući da su sva glavna pitanja brige riješena uz pomoć veterinarske svjedodžbe, vlasnik je samo s vremena na vrijeme potrebno kupati "bebu". Nema potrebe za češljem kućnog ljubimca, jer Ushera praktički ne prolijeva.

zdravlje

Asheru nije preporučljivo ponuditi suhu hranu kao glavnu hranu. Potpuna zabrana suhe gotove hrane nije, kao aditiv prikladan, ali glavni izvor bjelančevina, masti i ugljikohidrata trebao bi biti prirodna dijeta. Bliska veza s divljim životinjama određuje dijetu ašere: svježe govedine, perad, morsku ribu – ovo je prva, druga, treća i kompot za elitnu mačku. Prije posluživanja, preporuča se zamrzavanje mesa tri dana u zamrzivaču, a zatim ulijte kipućom vodom.

VAŽNO! Između mljevenog mesa i mljevenog mesa daju prednost u korist prve. Neka Ushera želi raditi točno!

video

fotografije

Kao što smo već napomenuli, svjetska felinološka javnost skeptična je za Asherovu pasminu. Usheri ne smiju sudjelovati na izložbama. „Zavjera” je također ukazao na činjenicu da je Internet hodanje vrlo malo mačka fotografiju Usher, koji se najčešće utjelovljen istu životinju.

Izgleda strašno, nećete trčati promatrače

Gdje kupiti mačića pasmina Asher

Već smo s vama shvatili koliko košta jednogodišnji mačić ašere, od 22 do 27 tisuća dolara. Ostaje da shvati što su vrtići u uzgoju mačjeg leoparda.

Da biste pronašli ašere mačića u Rusiji, Ukrajini ili Bjelorusiji, vrlo je teško. Savjetujemo vam da se obratite vrtiću – luxury-cats.com

Vidi, možda tvoja ašera neće biti muljaža!
Ašera je iluzija mačka, mačka sanja. I snovi se moraju ostvariti!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: