🐈 Antigadin za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Antigadin za mačke

Da bi kuća bila čista

A maca je bila zadovoljan

Nemojte odustati od mirisa

I kupite kućni antigadin!

Upute za uporabu

Antigadini zabranjuju i istovremeno podižu lijekove za mačke i mačke. U ovoj su kategoriji poznati veliki broj sredstava, ali u ovom ćemo materijalu reći o jednom od najpopularnijih – Antigadin iz Himole (Rusija).

Proizvođači postavljaju biospray kao učinkovito sredstvo za zastrašivanje kućnih ljubimaca od mjesta koja nisu namijenjena za toalet. Način djelovanja Antigadina za mačke Himol je sličan svim takvim korektivnim pripravcima – u plastičnoj bocci, programeri alata zaključili su "osjetljivi buket" svih vrsta okusa zbog toga što odrasle mačke i mačići izazivaju neodoljivu odbojnost prema mjestu gdje je biospray bio prskan.

Očigledno, fraze "Jedinstvena formula zasnovana na enzimima" i "Aktivne komponente koje je razvila proizvođač", tiskane na naljepnici, mogu puno objasniti istraživačima, dešifrirati sastav proizvoda, ali, zapravo, koktel često sadrži koktel od eteričnog ulja.

Ovaj koktel poslužuje se i prodaje se u različitim paketima.Bočice od 100 ml i 150 ml pakirane su u kutije od 50 komada i 36 komada.

Kako pravilno koristiti lijek?

Upute o antigadinu za mačke vrlo su jednostavne. Dakle:

  1. Temeljito operite mjesto koje je životinja odabrala za ilegalni WC. VAŽNO! Deterdženti, dezinfektori – nemojte koristiti!
  2. Skinite zaštitnu kapicu.
  3. Isprati biospray od udaljenosti od 20-30 cm. Točna doza ovisi o veličini tretiranog područja. Nemojte spasiti lijek, pogotovo po prvi put!
  4. 2 sata nakon prerade pažljivo promatrajte svoj zlosretni kućni ljubimac i nemojte mu dati mogućnost da ponovno označi tretirano mjesto. Nakon 120 minuta dolazi do zastrašujućeg efekta.
  5. Ako se lijek prvi put ne pomaže, koristite ga onoliko puta koliko je potrebno kako biste izbjegli zabranjeno mjesto prije kupnje stabilnog refleksa iz mačke.

Proizvođači tvrde da maksimalni učinak uporabe "Antigadine" može biti postignut zajedno s posebnim alatom koji uči mačke na pladanj.

Pohranjivanje lijeka je moguće za 1,5 godina.

Vidi također: Kako se riješiti mačjeg mirisa urina

Prednosti lijekova

Glavna prednost bilo kojeg anti-badgera, naravno, je njegov trajni učinak. Djeluje li Anti-Badine za mačke? Pročitajte recenzije u nastavku, ali za sada – očite prednosti ovog alata:

  • sigurnost za životinje. "Jedinstvenu formulaciju koja se temelji na enzimu" sigurna je za odrasle životinje i već dva mjeseca starog mačića.
  • sigurnost za ljude. Na ovom mjestu stavite veliko pitanje -?
  • proizvođači naglašavaju da Antigadin ne mrlja površinu i nema vlastiti miris. Je li to tako? Ponovno preporučujemo da pročitate recenzije u nastavku.

Kontraindikacije i nuspojave

Nema formalnih kontraindikacija i nuspojava. Ali mnogi vlasnici mačaka i mačaka zabilježili su alergijske reakcije koje su počele nakon sredstava za prskanje. Štoviše, alergije su otkrivene kod životinja i ljudi. Ako ste vi ili vaš ljubimac skloni alergijama – budite oprezni pri korištenju antigadina za mačke.

Pročitajte recenzije o Drontal za mačke.

Recenzije antigadina za mačke

Tamila: "Moja odrasla mačka počela je sranje na tepihu nakon kastracije, osvetu smo se, vjerojatno zbog toga što ček za urolitijazu nije ništa otkrio, dok mi je veterinar savjetovao da kupim Antigadin kao dokazani lijek dugi niz godina.Sprej i razvod na sprej za namještaj stvarno ne, ali nedostatak mirisa ostavljam na savjesti programera. Sprej užasno smrdi diklorvos. Očito je, stoga, uplašena mačka prestala šetati po tepihu. Koristim Anti-Badin, ali vrlo rijetko. "

pospanac: "Naš je mačić dobio naviku odlaska na kauč, zatim na sofu, kupili smo Antigadina, a nismo ga uspjeli obraditi istim uspjehom, mačak je njušio i odmah je radio na prljavi način, pa smo mi spasili neki smrdljivi parfem. oni barem su mirisali lijepo. "

Svetlana: "Imamo vrlo štetnu mačku, mi ga dugo obnavljamo i bez uspjeha, vidjeli smo Antigadina u trgovini i odlučili iskoristiti priliku … Općenito sam oprala i oprala i pisuškalu – što jednostavno nisam učinio Beskorisno.Kao sranje koje nije u ladici, i nastavlja se sranje, samo novac koji je potrošen uzalud i miris neugodnih udisaja. "

Cijena antigadina za mačke

U Ukrajini ruski lijek nije na prodaju, dok je u Rusiji cijena boca od 100 ml u prosjeku 90 rubalja.

Analozi lijekova

Odbojni i sprej za čišćenje "RIXI" (Odbojka Keep Off Plus Spray) zaustaviti zonu "Baldecchi", zaustaviti zonu "Dr.CLAUDER'S", prskati kako bi se preplašili "Le Artis", "Beaphar Stop-It".

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: