🐈 Animonda mačka hrana (Animonda) - recenzije i veterinarske savjete

Animonda Feed Recenzije (Animonda)

"Besser heute ein Ei als morgen ein Küchlein", kaže njemačka poslovica. U približnom prijevodu, to znači: "Jaje je bolje danas nego pita sutra". Međutim, ako bi se dobila pristojnu mačku, i jaje, kolača i kobasica, oni bi čuli zadovoljni: "Sehr gut!". O njemačkom izborniku za mačke u obliku hrane Animonda će se raspravljati u ovom materijalu.

Povijest mačje hrane Animonda

Sve vrste hrane dodatno su utvrđene i mineralizirane.

Činjenica da njemački proizvođač proizvodi i suhu i vlažnu hranu također se može pripisati prednostima, budući da su mnogi kućni ljubimci vrlo selektivni u svojim preferencijama.

Konačno, dostupnost anonimnih feedova također je ugodna. Ako vam ponestane hrane kod kuće, ne morate ga naručiti iz drugih gradova i čekati dugo vremena da pošaljete paket. Dosta za posjet najbližem supermarketu.

Nedostatak hrane

Recenzije veterinarima o mačjoj hrani Animonda, općenito, su dobre, ali još uvijek su dijelovi previše previše, a ova činjenica donekle zasjenjuje ugled Animonda.

Pa, problem cijena je vrlo akutan – monopitan samo ova hrana značajno utječe na obiteljski proračun.

Više feeda:

  • Akana;
  • Savršeno prilagođeno.

Recenzirao vlasnike mačića i veterinare

Iznenađujuće, brojni pregledi Animonda mačke hrane ne omogućuju ozbiljnu kritiku – vlasnici mačaka su odloženi prema Animonda i uglavnom pohvalili ovu marku.

Miroslava: "Kupio sam Animonda za opuštanje – uzeo sam nekoliko pauka u uzorak, unutra je bilo komada pilećeg mesa u žele, nisam mogao povući macu preko ušiju, pokušao sam snimiti nekoliko fotografija – pa mačka nije pustila, čak sam kupila otvoreni pauk, kupit ću, ali ne često – za nas malo skupo. "

nestajati: "Tražim savršenu hranu za novu kastriranu mačku, animonda je još uvijek na vrhu ocjena.Moj mačka je allregian – u Animondi je hrana bez pšenice u sastavu, komadi hrane su veliki – i voli one 34% bjelančevina normalno, nije gladna, općenito, dobro hranjena, zadovoljna mačka i bez erotskih fantazija! "

Olga i Sergey: "Imamo dva trogodišnja mačića, hranimo ih superfoodom s hranom i bankrotirali smo mjesec dana, tražili smo kompromisno rješenje i pronašli ga u Animondi Zlatni srednji, ne hranjeni Sastav je prekrasan (54% govedina, 14% puretina srca) i cijena je dvostruko niža od premija hrane. Općenito, dobra alternativa. "

cijene

Animonda mačka hrana se prodaje u Ukrajini i Rusiji. 200 grama mlijeka hrane u Ukrajini će koštati vlasnika mačke 44 hryvnias, au Rusiji – 101 rubalja.

Prosječna pakiranja (1,75 kg) suhe hrane koštat će 185 i 930 rubalja.

Animonda izjavljuje: "Kvaliteta za nas je stil života." Bilo bi lijepo da ova formula radi za našu manju braću ne samo u vrijeme jela!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: