🐈 Abyssinian cat: fotografije, opis pasmine, lik, video, cijena

Abyssinian cat

Abyssinian cat je minijaturno i slatko stvorenje, koje se pojavljuje u svom izgledu, privlačeći oči divljenja ljudi. Unatoč svojoj veličini, vrlo se podsjeća na divlju životinju velike obiteljske mačke, što ovu pasminu čini tajanstvenom. Odakle dolazi pasmina Abyssinijanaca i koje su njihove osobine?

sadržaj:

  • Opis pasa
  • karakter
  • briga
  • Zaključak o pasmini i pregled vlasnika
  • Cijene i gdje kupiti

Podrijetlo pasmine

Abessinski je drevna pasmina. Ove mačke živjele su na području Abisinije (njihovo rodno mjesto, sada poznato kao Etiopija) više od dvije tisuće godina. Slike s njihovim slikama pored faraona često su prikazane na zidovima.

Gubitak kose

pretres

Stav prema djeci

Jednostavnost njege

inteligencija

Ako vam se ne sviđa aktivni "shustrikov", onda abessinska mačka nije za vas, odaberite nekoga više lijen. Mačke se dobro slažu s djecom, kao is kućnim ljubimcima (uključujući pse).

Glas mačke je prilično slatko, tiho i tanko, poput zvona. Njezin "razgovor" vjerojatno vas neće smetati.

Abyssinove mačke: inteligentne, društvene, odane, neukusne, uzimajući zajedno s djecom i životinjama, koje će donijeti puno ljubavi, nježnosti i radosti u vašem životu.

Abessinsko skrb o mačkama

Nije teško skrbiti za abisinsku mačku: njihova vuna ne zahtijeva posebnu pažnju, a možete ih hraniti kao i druge mačke iz rodoslovlja.

Što je potrebno od vlasnika Abyssinian mačke? Ovo su samo neke "stvari":

  • Pravilno hraniti i znati najbolju hranu za Abyssinians;
  • Ponekad (jednom tjedno) brinuti se za vunu, češljajući češalj s metalnim zubima često i okupa se za vrijeme prolijevanja;
  • Vrijeme je za nastavak cijepljenja i de-worming;
  • Gledajte stanje njegovih kandži (dobiti kandžu), hranu (treba biti uravnoteženo i utvrđeno) i osobni život (križ s istom pasminom).

video

Zanimljiv video o temi možete vidjeti ovdje:

Fotografije Abyssinian mačaka (boja)

Kao što smo već napomenuli, postoje samo četiri (priznate) boje Abyssinian mačaka (slike u nastavku).

2. Sorrel (ili crvena) boja je potpuno drugačija od prethodne. Mačke ove boje imaju vunu crvenkasto-crvene sjene, a oznake čokoladno-smeđe su jasno vidljive na nosu i repu.

4. Bež (faun) svijetlo smeđa boja s tamnijim (kakaovim) oznakama.

Abyssinian mačići

Vrlo cool momci!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: